10.15.2006

 

14. Sitä samaa

Lauantai-aamuna heräsin noin kello 3 iltapäivällä, johtuen edellisen yön ongelmista, ja tosiaan siitä että nukahdin lopulta 8:30 maissa. Uskon että ainut syy tähän onnistumiseen eli nukahtamiseen oli siinä, että nousin ylös ja kuuntelin läpi Gjallarhornin - Grimbog -levyn ja the Tearsin levyn saadakseni kaiken tuon TikTakin pois päästäni. Se tuntui auttavan, tiedä vaikka ottaisin tavaksi.

Lauantai olikin tähänastisista helpoin. Kävi nimittäin niin, että koko perheeni oli poissa kotoa koko päivän, eli minulla oli mahdollisuus kuunnella stereoiden kautta. Suoritin siis tällaisen 4-5 tuntia kestävän yhtäjaksoisen kotirauhanhäirinnän alakerran naapurille kuunnellen kaikki Tiksujen levyt läpi. Mutta minkä vapauden tunteen se antoikaan. Sain oikeasti kävellä ympäri taloa samalla kun kuuntelin, ja aikahan kului nopeammin kuin koskaan.

Myönnettäköön, että vähän kiire tuli, viimeinen kappale oli kuunneltu siinä puoli 9 hujakoilla, ja tarkoitus oli siirtyä kaverieni kanssa viihteelle vähän klo 9 jälkeen. Ehdin kuitenkin suihkuun ja syömään ennen tätä.

Toteutin myös pienen kokeilun tällä kertaa, eli laitoin kaikki biisit yhteen soittolistaan, ja sekoitin järjestyksen. Se toi lisäulottuvuuksia musiikkielämykselleni, ja olin varsin tyytyväinen.

Loppuilta baareissa olikin sitten vähän erilainen. En kuullut missään Tiktakin musiikkia, mikä oli sinänsä sääli. Ja sen jälkeen kun kaverini heitettiin ulos Tampereen Yo-talolta, siirryimme hiljaisempaan paikkaan häiritsemään kahden tuttumme välille kehkeytyvää romanssia. Mikä sääli, mutta sainpahan taas lähes ilmaiset pienet humalat alle. aina sama, kun kaverit tulevat armeijasta, he ovat yllättävän anteliaita viikonloppuisin. Mutta ei siitä sen enempää, täytyy vielä ehtiä kuuntelemaan tämän päivän anti. Kirjoitan nimittäin takautuvasti, sikäli kun sitä ei aikamuodoista ole vielä huomannut.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?