10.29.2006

 

Pieni tauko

Kirjoittamisessa, ei kuuntelemisessa, sentään. Itse asiassa viimeksi kuuntelin Tiksujen tuotannon kotonani keskiviikkona. Lähdin sen jälkeen kaverini luo päivittämään hänen tietokonettaan ja reissu venyi vähän pidemmälle iltaan, joten en päässyt kirjoittamaan. Kuitenkin päädyin paikalliseen kapakkaan. Siellä lauloin ensimmäistä kertaa karaokea, raiskasin Tiksujen sankaritar-kappaleen, älkää kantako kaunaa, ihan vain siksi että se oli paras TikTakin biiseistä joita listalla oli. Sain kyllä kehuja, mutta itsestä tuntui, että meni häpeällisen huonosti.

Torstaina lähdimme muutaman 40:n tietoteekkarifuksin kanssa fuksiexculle Turkuun. Matka oli mitä miellyttävin, ja ehdinkin siinä linja-autossa kuuntelemaan yhtä levyä vaille kaikki biisit veljeni mp3-soittimella ja loput sitten kotona ja koululla. Noh, kokemukseni fuksiexcu oli kyllä kokemisen arvoinen. Saavuimme aluksi Seleste:lle kuuntelemaan esitystä yrityksen toiminnasta. Siellä meille tarjoiltiin ruokaa ja alkoholia jokaisen mieltymyksien mukaan. Tämän jälkeen siirryimme Turun yliopistokompleksiin kuulemaan paikallisesta toiminnasta, ja sitten yo-kylään saunomaan. Kotona olimme vasta klo 2 aamuyöllä.

Seuraavana päivänä, maanantaina lähdinkin jo kolmen aikaan kotiin Jämsään. Kävin kuitenkin sitä ennen Swamp Music:ssa ostamassa TikTakin Myrskyn Edellä -levyn, häpeäkseni en omistanut sitä aiemmin. Ostin samalla myös Olli Ahvenlahden Bandstand- ja Eero Koivistoisen The Front Is Breaking - albumit. Kaikki kolme olivat mid-price koska ME on juuri pudotettu puoleen hintaan myös. Suosittelen siis kaikille joilla ei vielä ole tätä loistavaa levyä. Käykää ostamassa. Jos ei muuten, niin ainakin loistavien kuvien takia jotka ovat sisävihkosessa.

Soitatin levyn sitten äitilleni, ja pikkuveljelleni ja -siskolle. Veljeni, joka on nyt peruskoulun ensimmäisellä eli 6 (kohta 7) vuotta on itse hyvin suuri Lordi ja Iron Maiden -fani, (omistaa kaikki levyt) ottikin levyn yllätävän avoimesti vastaan, ja koska siskoni ja äitinikin pitivät siitä, äitini osti sen minulta, ja käyn huomenna, maanantaina ostamassa uuden. Ehkä levyn voimakas komppi ja raskaammat kitarat vetosivat veljeeni. Yleensä hän inhoaa kaikkea mitä minä kuuntelen. Tästä saavutuksestani olen siis ylpeä.

Viikonlopun kuuntelu painottui siis selkeästi ME -levyyn, vaikka ehdin kuuntelemaan muutkin mp3-soittimella. Onnistuin vielä kuulemaan Tiksuja 5 kertaa 2 päivän aikana radiosta. Autossa siis, yleensä ei tule radiota kuunneltua. Teinpä vielä havainnon, että itse löysin bändin eri kautta, en edes tiennyt että sitä soitettiin NIIN paljon mediassa (lähes enemmän kuin mitään muuta). Nyt olen innoissani kuunnellut Groove.fm:n sijaan Kiss fm:ää, syystä että kiss soittaa Tiksuja samalla kun Grooven tarjonta on huonontunut selvästi.

Jaah, no mutta, huomenna lisää...

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?