10.24.2006

 

sydän lyö tän maailman tahtiin

Niinhän se tekee. Kiva kappale. Vielä kun jaksaisi kroppa perässä. No, maanantai ei nyt ikinä ole raskas. Mutta tylsääkin tylsempi. Itseasiassa olen tällä hetkellä hyvin ikävystynyt ja tylsistynyt, mitä vielä.

Jokainen päivä alkaa sillä etten jaksa nousta ylös sängystä, ja jätän väliin ensimmäiset luennot. Sitten pyöräilen koululle, pienessä tihkusateessa näin syksyisin, istun puoliunessa jollain tylsällä ja turhauttavalla luennolla, ja lähden ennen loppua pyöräilemään kotiin. Avaan tietokoneen ja siinä onkin koko päivä pulkassa. Niin eikö tämä ole omiaan saattamaan ihmisen depressioon. No en siitä tiedä.

Tällä viikolla sain veljeltäni lainaan mp3-soittimen, joten olenkin kuluttanut luennot musiikkia, eli TikTakkia kuunnellen. Samoin pyöräretket. Tänään, tiistaina olisi vielä jalkapalloharjoitukset. Täytyy jaksaa, ettei kuole tähän tuolille.

Puhutaan akateemisesta vapaudesta. Ei päde minun kohdallani. Tällä hetkellä minulla on enemmän luentoja ja harjoituksia yliopistolla kuin tunteja lukiossa silloin ennen. ietenkään minun ei tarvitsisi käydä luennoilla, mutta harjoitukset ovat aika pitkälti pakollisia. Eli periaatteessa täytyy, että tietää mitä tekee. Paskat, sanon minä. Tekee mieli jättää koulu tauolle ja hankkia jouluapulaisen paikka jostain näin loppuvuodeksi. Jatkaa sitten keväällä. Noh, saa nähdä.

Rehellisesti täytyy sanoa, että tällä hetkellä kotiin tullessa paras asia on TikTak, tai musiikki yleensä, sitä sentään voi aina kuunnella ja se on sentään kiinnostavaa. Huhhuh, tulipa masentunut pätkä tänään. No, ei auta.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?