10.22.2006

 

Viikonloppu, epäonnistuminen ja TikTak-keikka

Tämä viikonloppu oli sekä onnistunut, että epäonnistunut. Aloitan nyt tunnustamalla, että en perjantaina yltänyt tavoitteeseeni. Torstai oli sen sijaan enemmän kuin hyvin onnistunut, kuuntelin koko Tiksujen tuotannon sen puolitoista kertaa. Tämä syystä, että tiesin etten välttämättä onnistuisi siinä perjantaina. Oli nimittäin syyslomaviikko, ja minun sukulaisistani moni oli Tampereella sinä päivänä. Eli jätin koulun väliin, ja kävimme porukalla syömässä, jonka jälkeen istuimme mummolassa, kunnes lähdimme illalla kuuntelemaan Tampereen filharmonikkojen esitystä. Se olikin sinänsä hieno kokemus, ja palasimme sen jälkeen mummolaan iltateelle, joka venyikin sitten aamuyöhön, eli en ollut kotona tuntiakaan päivästä.

Lauantaina olikin sitten asiat toisin. Oli nimittäin suunnitelmissa lähteä muiden teekkareiden mukaan Euraan Tiksujen keikalle. Lähdimme vasta 20:00 ympäripyöreästi, mutta sitäkään ennen minulla ei oikein ollut aikaa kunnella kuin muutama TikTakin levy, eli olen nyt epäonnistunut kahdesti, mutta sanoisin, että konsertti korvaa osan, ja sitten aion venyttää kuukauttani kahdella päivällä.


jos joku on erimieltä, niin saa vapaasti käyttää puheenvuoron, se on itse asiassa kannustettavaa


Keikasta: Lähdimme siis liikkeelle kaverin autolla, hän oli itse töissä siellä missä keikka pidettiin, joten se osuikin sopivasti. Saavuimme Osmantupaan parin tunnin kuluttua, ja koska keikan oli tarkoitus alkaa vasta puoli yhdeltä, paikka oli varsin tyhjä. Pelasimme siis biljardia kunnes alkoi näyttää täydeltä. Tämän jälkeen siirryimme lavan lähelle, ja kävikin niin, etä löysimme tyhjän kolon kaiteen luota, ja pääsimme eturiviin. Loistava onni, vaikka nyt onkin niska kipeänä.

Olisi hienoa kirjoittaa koko setti tähän, mutta en rehellisesti pysty muistamaan kappaleita järjestyksessä. Sen verran kovaa tuli mukana laulettua, päätä heilutettua ja taputettua. Eturivissä olikin kauhea tungos, mutta onnistuimme pitämään paikkamme siinä. Kaverinikin näki TikTakin ensimmäistä kertaa "livenä" ja ihastui Nooraan, että hänestä saan varmaan seuraa muillekin keikoille. Itse onnistuin saamaan Petran kanssa katsekontaktin 7 kertaa satunnaisesti, ja hän jopa antoi minulle tyhjän juomapullonsa kun pyysin sitä. Se olikin iltani huippuhetki!

Tytöt vetivät yhden encoren, 2 kappaletta, ja lähtivät melkein samantien nukkumaan läheiseen hotelliin. Ymmärrettävää, sillä heillä on tänään (sunnuntaina) keikka Turusta lähtevällä risteilyllä. Me taas lähdimme kaverini työvuoron päätyttyä, ja olinkin kotona jossain aamu kuuden aikaan hyvin väsyneenä. Heräsin tänään kuitenkin jo kello 11.

Otsikossa on linkki, joka näyttää kaikki Tiksujen keikat tänä vuonna järjestyksessä. Tietysti välillä on taukoja ja yksityistilaisuuksia, mutta piirsin tällaisen kuitenkin. Laskin samalla kuinka paljon maksaisi, jos seuraisi yhtyettä kaikille keikoille. Tulin siihen tulokseen, että Tampereelta, jos autossa olisi 5 ihmistä matkaksi tulisi 8000-8500 kilometriä, eli se olisi noin 1500 euroa jokaiselta osaanottajalta plus sisäänpääsyliput. Itse voin kyllä sanoa, että en ihan niin varakas fani ole että pystyisin toteuttamaan tätä. Joudun siis valikoimaan kaikki mahdolliset, esim. Jyväskylän, Tampereen, Ikaalisten, ja tietysti Turun ja Kaarinan, riippuen kuinka halukkaita sukulaiseni ovat lainaamaan minulle sänkyä.

Noh, ei mennä asioiden edelle. Tällä hetkellä kuuntelen Tuuleksi Taivaanrantaan -kappaleta, joka sopii mainiosti hiukan raukeaan, mutta tyytyväiseen olooni.

Comments:
Muuten hyvä mutta mistä vitusta repäsit tuon 1500e hinnan matkustaa 8500km? Hinta 7l/100km kulutuksella ehkä 800e yhteensä / 5:llä = 160e :p
 
Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?