11.19.2006

 

Keikka-arvostelu Jyväskylästä

Noniin

Täytyy sanoa, että ei kaduta yhtään että ajoin 200 kilometriä paikalle. Saavuimme Jyväskylän Fever-klubille varttia vaille yhdeksän, jolloin ovet avattiin ja edessä oli pitkä jono, oli ollut jo kahdeksasta asti, eli ihmiset olivat hyvin liikkeellä.

Paikka sinänsä ei ollut kauhean hyvä, DJ soitti kauheaa musiikkia, mutta onneksi parempaa oli luvassa. Keikka alkoi n.23.30 joten siirryimme ajoissa eturiviin ja odotimme siinä. Tiksut aloittivat vanhemmalla tuotannolla, eli Lopeta, ja Petra mursi jään heti ensimmäisessä lauseessa kun aloitti väärillä sanoilla. Kyllä tyttöjä sitten nauratti.

Keikka oli paras mitä olen itse nähnyt. Tytötkin näyttivät siltä. Katselin alussa, että he hymyilivät kaiken aikaa erittäin paljon ja katselivat yleisöä. Poikkeuksellisesti he sanoivat vielä jokaisen biisin alkuun välispiikkejä, jokainen paitsi Tuuli ja Nea puhuivat mikrofoneihin.

Petrakin tuli siinä maininneeksi, että olisipa kaukissa paikoissa näin kiva yleisö. Ja sitä se tuolla olikin. Joka kappaleessa Petra ojensi mikrofonin yleisöön ja laulu raikui kuin viimeistä päivää. Kun hän nosti kätensä koko klubi nosti kätensä. Hauskin mielestäni oli, kun Petra tanssiessaan vahingossa pudotti mikin piuhan lattialle Täniksen aikana, niin sitä tuskin huomasi kun yleisö hoiti laulamisen koko kertosäkeen aikana. Petukin tämän huomasi kun ojensi kätensä yleisölle ja naureskeli.

Kokonaisuudessaan keikka kesti sen tunnin + encoret joita olin kaksi. Viimeisenä Petra kysyikin, että jaksattekse te vielä heilua ja tuntis silti että klubin lattia olisi irronnut kun koko sali hyppi kädet ilmassa. Mikä oli yllättävää, niin tytöt soittivat huomattavan paljon "vanhempaa" materiaalia, eli ME levyltä jäi useita kappaleita täysin unholaan. Toki perushitit tulivat. Näin ainakin minun mielestäni.

Kyllä jäi niin hyvät fiilikset, vaikka tytöt karkasivatkin äkkiä Joensuuhun ja itse lähdin ajamaan Jämsää kohti, varastin ensin kuitenkin julisteen muistoksi klubin ovelta.

Jyväskylän Feveristä vielä sen verran, että siinä on paikka johon en ikinä menisi ilman kunnon esiintyjää. Plussina näin klubihinnat olut 2e jne, loistava eläytyminen keikkaan, ja valtava määrä yksinäisiä, nättejä tyttöjä, jos minulla ei olisi ollut seuralaista, niin...
Ja miinuksina voin sanoa kauhean DJ:n, erikoisiltoina hinnat kauheat, olut 4,80e, ja sen, että joku mies lääppi persettäni loppukeikan ajan, tunki jopa kätensä takataskuuni. Ei sille että olisin homofoobikko, mutta ei se mukavaa ollut.

Huhhuh. Kiitos TikTakin tytöille mahtavasta, loistavasta keikasta. Toivottavasti saadaan samanlainen Tampereelle.

Comments:
Tässähän potee vallan huonoa omatuntoa läsnäoloni takia!

Keikka oli kyllä todella hyvä, vaikka itselläni keskittyminen tuppasikin suuntautumaan muihin asioihin (mental note: vähemmän juotavaa pidemmässä ajassa vastaisuudessa).
 
Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?