11.23.2006

 

muutto edessä

Laitoin juuri 145 euroa menemään. Genesiksen keikkaa varten seuraavana kesänä. Kaksi lippua. Vielä kun saisi jonkun innostumaan mukaan niin ei tarvitsisi yksin mennä ja myydä toista lippua pois. Olen tässä hyvin turhautuneella päällä. Siksi, että en osaa ohjelmoinnin palutustöitä, ja en jaksa yrittää uudestaan kun tekee mieli lyödä näppäimistö palasiksi ja ottaa hyvä kirja hyllystä ja lukea. Vaan enpä niin teekkään koska olen jo pakannut kirjani paketteihin, muutanhan jo ensi viikolla.

Päätin kuitenkin lyödä nyrkilläni näppäimistöäni hyvin lujaa. Seurannut olotila oli äärimmäisen pettynyt, isku tulosti ruudulle vain yhden kirjaimen... n. ARGH kyllä pistää vihaksi koko kirjain. Kiroilenko? Kiroilen, saatana. Saatanan N. Nono, rauhoitutaanpas. Kai minusta on sitten tultava humanisti. Eikö sen jo huomaa, kun ei osaa tehtäviä niin katse hakeutuu siihen kiinnostavaan kirjaan jonka nimi on Politiikan Perusteet. Ohjelmointi on kyllä kvaa, mutta ei taida rahkeet riittää, kun ei jaksa ajatella pidemmälle, mielummin käytän intuitiotani. Ja jos tehtävä on oikeasti pidempi kuin tunnin mittainen ja lopputulos on se, että sinulla on edessäsi surkea naurettava ohjelman irvikuva joku osaa kysyä sinulta mikä kirjain tulee aakkosissa M:n jälkeen, niin ei se kauhean mieltäkohottavaa oli, saati palkitsevaakaan.

Pudotin tänään televisioni lattialle. Pelkäsin jo että se on rikki. Onneksi se on vanha, ennenvanhaan tehtiin asiat kunnolla. Nykyään menee ovenkahvat seinistä läpi ja talot ovat remontissa vuoden kuluttua. Kyllä on kanssa, sanonko mitä.

Kävinpä tänään vielä ostamassa Tasavallan Presidentin uuden Levyn. On hyvä. Ostin samalla lipun kyseisen yhtyeen keikalle. Rahaa ei paljoa ole enää tilillä, mutta tarvitseeko sitäkään. Nyt kun saisi vain sitä kaljaa. Tekisi mieli tyhjentää pää tuosta ohjelmoinnista, ja kunnolla, on niin turhautunut olotila juuri nyt.

Aloitin vielä maanantaina kirjan kirjoittamisen. Olen nyt kirjoittanut vähintään sivun joka ilta, tai useimmin kaksi, tavoitteena saada se tehtyä oikeasti eikä jättää kesken.

Ja eikö tuo televisio tuossa vieressä pyöritä jotain saatanan ohjelmaa jossa ollaan diskossa ja valot vilkkuu ja vilkkuu ja häiritsee kaikkia. Nyt joku sai vielä kohtauksen, ottaa päähän niin perhaasti. Mikä tällainen surullisen huono ohjelmakin on?

Siinä sitä.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?