1.21.2007

 

21.01.2007

Eli enpä ole vähään aikaan kirjoittanut. Blogger bugittaa urakalla, ja on toisaalta parempaakin tekemistä. Eli joulu meni kipeänä, neljäpäiväinen uusivuosi meni ryypäten. Seuraavana viikonloppuna käytiin kaverin tupareissa Helsingissä. Ostin tuossa jossain vaiheessa pääsykoekirjan Helsingin yliopiston valtiotieteen tiedekunnan maailmanpolitiikan tutkimuksen laitokselle, ja olen sitä tuossa lueskellut samalla kun kärsin TTY:llä ranskantunneilla.

Tällä hetkellä olen varsin väsynyt. Osallistuin viikonloppuna demarinuorten Starttipäiville. Tapahtuma oli loistava, ja inspiroiva. Tapasin uusia, mukavia ihmisiä ja opin paljon uutta myös poliittisista kiemuroista. Olen nyt ollut jäsen kohta 2 vuotta, että en laske itseäni täysin aloittelijaksi, ja Pirkanmaalta olinkin vanhin jäsen paikanpäällä. Tietysti, koska muut eivät katsoneet tarvitsevansa perehdystä.

Tiktak siirtyi jouluna puolen vuoden tauolle, eli niin teen minäkin. Petra jatkaa Kanada -bändin ja Emppu Damen kanssa keikkailua, mutta sehän ei minua koske. On siis aika profiloitua uudelleen. Toivon säilyttäväni sen lukijakunnan mikä  minulla on aiemmin ollutkin, eli noin 10-15 lukijaa.

Tällä hetkellä haluaisin painottaa muutamaa relevanttia asiaa. Eli käykääpä http://www.joonaslepisto.net kaikki  ja liittykää joukkoon joka äänestää parhaan vaihtoehdon eduskuntaan maaliskuussa.

Ja te keski-suomalaiset, on teitäkin siellä, käykää tutustumassa http://www.jennylindborg.fi/ . Laittaisin suoraan linkin josta voisi painaa, mutta syystä jos toisesta Blogger on buginen sanonko mikä ja jättää html tagien kohdalle tyhjän aukon, joten mieluummin vain kirjoitan osoitteet tekstinä.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?