10.15.2007

 

Pikku kirjailijoille jotain!

Eli viime aikoina olen ollut hiljaa ihan omaa tylsyyttäni, sitten isäni patistamana jouduin ajattelemaan blogin pitoa uudestaan. No nyt on viime aikoina, eli noin 3 viikkoa ollut paljon muuta mielessä kuin politiikka ja sen semmoinen. Itse asiassa jätin kunnallisvaaliehdokkuuden sikseen syystä että siirryn sivariin jouluna, ja nyt olen sitoutunut yliopiston edarivaaleihin ehdolle, mutta toivottavasti en pääse läpi!

Anyway, kiirettä ei pidä, mutta ei pitäisikään. Kai. Tuota noin, niin, piti mainita seuraavasta, eli tässä suora siteeraus demarinuorten sivuilta:

"Muistoja paremmasta maailmasta - Demarinuorten suuri kirjoituskilpailu

Mikä kosketti eilen, nuoruudessa, lapsuudessa? Mikä tuntui väärältä - ja miksi? Miten mennyt maailma oli parempi kaikille, oikeudenmukaisempi ja kokonaisempi? Vai oliko se? Mitä sinä olisit valmis tekemään valoisamman huomisen eteen?
Vastaa näihin kysymyksiin ja osallistu Demarinuorten suureen kirjoituskilpailuun. Parhaat tekstit julkaistaan. Voittajalle on lisäksi luvassa 1000 euron palkkio.

Voittajan valitsee kansanedustaja, runoilija Tommy Tabermann.

Säännöt:

Kilpailuaika on 1.10.-30.11.2007

Voit lähettää esseen, runoja tai novellin. Maksimipituus on viisi liuskaa. Kirjoit koneella tai käytä tekstinkäsittelyohjelmaa, sillä käsin kirjoitettuja tekstejä ei hyväksytä. Varaudu lisäksi toimittamaan kirjoituksesi sähköisesti julkaisua varten.

Ethän käytä nimimerkkiä, sillä kilpailuun osallistutaan omalla nimellä. Demarinuorten liittohallituksen jäsenillä tai Demarinuorten työntekijöillä ei ole osallistumisoikeutta. Kirjoituskilpailun yläikäraja on 29 vuotta.

Lähetä tekstisi 30.11.2007 mennessä osoitteeseen: Sosialidemokraattiset Nuoret ry, Saariniemenkatu 6, 00530 Helsinki. Kuoreen merkintä "kirjoituskilpailu".

Lisätietoja tuomariston sihteeriltä Juhana Harjulta, juhana.harju(at)utu.fi."!"

Kuulostaa lupaavalta! Ja kaikki vain kirjoittamaan, ehkä itsekin innostun :D

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?